OPLOSSINGEN

Advies

Happy Hiring is advies en sparrings partner als het gaat om personele vraagstukken of het nu gaat om een tijdelijke vacature een aanbestedingstraject of het opstellen van duurzame lange termijn wervings strategieen. Happy Hiring voorziet u van een advies afgestemd op de wensen en behoeften binnen uw gemeente rekeninghoudend met uw langetermijn doelstellingen.

Detachering

Zoekt u tijdelijk personeel, extra capaciteit of juist specifieke kennis? Door ons netwerk binnen het Sociaal Domein kan Happy Hiring u op korte termijn voorzien in uw specifieke behoefte.

Begeleiding externe inhuur

Gemeenten hebben in de afgelopen jaren steeds meer te maken gekregen met externe inhuur. Onze ervaring is dat veel leidinggevenden veel hinder ervaren bij de werving en begeleiding van externen. Happy Hiring kan alle zaken rond externe inhuur volledig uit handen nemen zodat u zich weer kunt richten op uw overige taken.

Werving en Selectie

Zoekt u een collega voor een vaste positie binnen uw gemeente? Happy Hiring gaat voor u aan de slag tot we de beste kandidaat hebben gevonden. In overleg met u maken wij een wervingscampagne afgestemd op de wensen en behoeften van uw gemeente. Door ons grote netwerk binnen het Sociaal Domein hebben onze campagnes een zeer groot bereik.

Meer weten over wat Happy Hiring voor u kan betekenen?
Neem dan contact met ons op.